I en travl og hektisk hverdag kan man føle, at man ikke altid slår til eller får tid til at stoppe op og reflektere over sine tanker og sit liv.

Men det kan være en tid, der er givet rigtig godt ud på såvel den korte som på den lange bane!

Ved coaching vil du opleve en stund, hvor det handler om dig og dine tanker/problemer eller generelle udfordringer i dit liv!

Jeg kan som certificeret NLP Coach Practitioner og Business Coach  igennem reflekterende spørgsmål og forskellige modeller hjælpe dig med at blive bevidst om din situation eller eventuelle dilemmaer.

Du har selv de ressourcer, der skal til for at skabe motivation og forandring i dit liv, men bevidstheden om disse ressourcer kan være en udfordring, derfor er coachingen en genvej til måden, hvorpå du kommer fra A til B.

Som coach arbejder jeg blandt andet med udgangspunkt i forskellige NLP -forudsætninger, hvor jeg særligt vil fremhæve disse fire:

 Respektér ethvert menneskes model af verden

 Mennesker har selv alle de ressourcer, der skal til for, at de kan nå deres mål

 Lige meget hvad du tror, du er – så er du altid mere end det

 Hvis noget ikke virker, så gør noget andet

Coachingen vil foregå i rolige og trygge rammer. Jeg har tavshedspligt og respekterer din model af verden, da vores individuelle model af verden bliver dannet af den ”bagage”, som vi har med fra vores opvækst, rollemodeller, læring, oplevelser, fortolkninger, tid, kultur m.m. 

Jeg er hverken psykolog eller terapeut, og vurderer jeg, at din situation kræver en af de andre faggrupper, vil jeg anbefale dig en anden vej, da det er min interesse at hjælpe dig videre på den for dig bedste måde.